Team

Hallo! 

Wat leuk dat je er bent! Ik ben Tielke en ik werk in het Jongeren Informatie Punt in IJsselstein. Samen met mijn #tielkeknowsbest team geef ik antwoord op al jouw vragen en geven we advies als je dat wilt. Wil jij iets weten wat nog niet op de website staat, let me know! Dan maak ik er een blog of vlog over die je dan anoniem kunt bekijken!

Je kan trouwens ook langskomen bij het JIP- spreekuur, me appen (06 44 13 22 70) of me DM’en via insta, snapchat!

test-1.png
1-min.jpg

Hey allemaal!

Ik ben Stella de Bie en al vanaf 2003 jongerenwerker in IJsselstein. Ik heb dus al veel IJsselsteinse jongeren zien uitgroeien naar volwassenen ;) Ik ben contactpersoon voor de wijk Achterveld en ben daar vooral te vinden in jeugdlocatie Xperience. Daarnaast kun je mij ook tegenkomen in IJsselveld.

Door mijn levenservaringen help ik graag jongeren bij al hun persoonlijke vragen/problemen die bij het volwassen worden horen. Mij is niets te gek en ik ben eerlijk. Je bent dus altijd van harte welkom om mij te bellen, appen, mailen of kom gewoon even gezellig langs.

Tot snel,  Stella

Werkgebied: Achterveld
Locatie: Xperience
Telefoon: 06-54297921
Email: s.de.bie@stichting-pulse.nl

Hey!

Ik ben sinds 2003 jongerenwerker bij Pulse in IJsselstein. Je kunt bij mij terecht voor je dagelijkse dingen. Van chillen in de Xpress tot het organiseren van je eigen activiteiten. Ik ondersteun je bij het uitvoeren van ideeën. Dit doe ik voor en met jeugd in de leeftijd tussen 11 en 23 jaar. De jongeren gaan zoveel mogelijk zelf doen, zelf ervaren, zelf fouten maken, zelf talenten ontdekken en successen vieren. Je mag bij mij ook terecht voor praktische hulp over onderwerpen als stage, bijbaantje, school, studiekeuze, schulden, verliefdheid, seksualiteit, ruzie/pesterij, huisvesting......

Werkgebied: Zenderpark en centrum
Locatie: Xpress Zenderpark
Telefoon: 06 - 54297920
Email: d.muhiya@stichting-pulse.nl

Ik ben bereikbaar van maandag tot met
vrijdag  12:00 – 22:00 uur.

2-min.jpg
3-min.jpg

Hoi!

Ik ben Hassan Elaarjaoui en ik ben Jongerenwerk bij stichting Pulse. Ik ben werkzaam in IJsselveld oost, Studio10. Heb je vragen over je vrijetijdsbesteding, heb je behoefte aan een luisterend oor of heb je hulp nodig bij andere praktisch zaken dan kun je altijd bij mij terecht!

Werkgebied: IJsselveld oost
Locatie: Xpress /zenderpark
Telefoon: 06 - 45361507
Email: h.elaarjaoui@stichting-Pulse.nl

girl-1.png
chris-1.jpg

Hey,

Ik ben Chris Jansen van Jorksveld en ik ben jongerenwerker. Ik werk vooral in Lopik samen met Didi. Naast mijn werkzaamheden in Lopik, ben ik ook actief in IJsselstein. In IJsselstein ben ik actief als buurtsportcoach en als wijkwerker in de Zenderpark. 

Heb je vragen over sport, dan moet je zeker bij mij zijn:), voor alle andere vragen of hulp bij bepaalde vragen natuurlijk ook! Dus mocht je mij nodig hebben in Lopik of IJsselstein? Spreek me aan op straat, bel of app me! Ik ben iedere week van dinsdag tot en met vrijdag aan het werk.

Werkgebied: Lopik en IJsselstein
Locatie: de Schouw (Lopik) en Oase(IJsselstein)
Telefoon: 06-58825255
Email: c.jansenvanjorksveld@stichting-pulse.nl