Over Jip

Alles wat je moet weten

Welkom bij JIP-IJsselstein

Woon jij in IJsselstein of Lopik? Ben jij tussen de 12 en 24 jaar? En heb jij een vraag of wil je ergens meer over weten? Lees dan vooral verder door!

Het JIP (Jongeren Informatie Punt) is een plek speciaal voor alle IJsselsteinse en Lopikse jongeren waar je terecht kunt met al je vragen! Uiteraard gratis en als je wilt ook anoniem.

Wij proberen je met al je vragen te helpen 
Weten wij het antwoord niet? Dan gaan we met jou opzoek naar het antwoord. Om je een idee te geven met wat voor dingen je bij ons terecht kunt:

  • Wil je iets weten over het kiezen van een nieuwe school, opleiding of stage?
  • Heb je schulden?
  • Ben je (misschien) zwanger en weet je niet wat je moet doen?
  • Loopt het thuis even niet lekker?
  • Heb je een vraag over seks?
  • Zoek je een woning?
  • Maak je je zorgen over een vriend of vriendin?

Met deze en al je andere vragen helpen wij jou graag!

Hoe doen we dat?

Langskomen
Je kunt in het JIP langskomen. Het JIP zit onder de bibliotheek aan de Overtoom 7. Je hoeft niet persé een vraag te hebben. Je kunt altijd binnenlopen zonder afspraak. Ook als je gewoon even wilt komen kijken. Of zin hebt in een praatje. Je bent van harte welkom! Wil je met ons praten maar kun je niet tijdens onze openingstijden? Dan maken we een afspraak op een ander tijdstip. Laat ons gewoon weten wanneer jij kunt.

Contacten
Heb je geen zin om langs te komen of vind je dat misschien een beetje eng? Je kunt ons ook whatsappen, DM ‘en op Instagram, mailen of ons via Facebook benaderen. Ook anoniem als je dat graag wilt! De berichtjes beantwoorden wij tijdens onze openingstijden.

Mobiel: 06 44 13 22 70 
E-mail:  jip@stichting-pulse.nl   
Instagram | Snapchat | Facebook

Adres en openingstijden JIP
Overtoom 7, IJsselstein. (in de kelder van de bibliotheek).

Openingstijden
Woensdag 14:00-17:00 uur
Vrijdag 14:00-17:00 uur

Voor scholen & professionals
Wilt u met u klas of groep een keer langskomen bij het JIP? Dat kan! Wij vinden het belangrijk dat alle IJsselsteinse en Lopikse jongeren ons weten te vinden. Kom gerust langs met u klas/ groep en speel met ons de JIP – quiz!

Themabijeenkomsten
Wilt u voor uw instelling of school extra informatie of advies over één van de JIP thema’s? Het JIP geeft ook themabijeenkomsten op onze locatie of op uw locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.